Tannbehandling

Klinikken har en egen avdeling spesialisert på tannlidelser og vedlikehold av tenner.

Våre veterinærer har spesialkompetanse på tenner og tannlidelser og foretar det meste av nødvendige inngrep. Dette kan være alt fra rensing av tenner, trekking av persisterende melketenner, rotfylling og trekking/behandling av skadede eller løse tenner. Klinikken har et stort utvalg av moderne utstyr beregnet på dyr og zoodyr, og nytt digitalt røntgen spesielt beregnet på tenner.

Hvor ofte det er behov for tannrens og behandling av tenner varierer. Vi tilbyr derfor GRATIS TANNSJEKK for å hjelpe deg med å vurdere om dyret ditt trenger tannbehandling.

Tannrøntgen

Lidelser i munnhulen er ofte smertefullt. Det er dessverre ikke alltid så lett å se om dyret har vondt i munnen. Mye kan oppdages først når man foretar røntgen av tennene. Vi tilbyr derfor rutinemessig røntgen av tenner ved tannrens for å se etter lidelser som vi ellers ikke vil kunne se.

Ved tannbehandling må dyret som regel i narkose. Dette for å unngå stress og smerter under behandlingen. Dyret vil tiden ha tilgang på nødvendige medisiner og overvåkes av en av våre flinke anestesidyrepleiere.