Image Alt

Vetplan

VetPlan

Trygghet for din bestevenn.

Nå kan du abonnere på forebyggende pleie som bidrar til å holde din beste venn sunn og frisk, samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

Med VetPlan får du en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll og vaksine, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier. Med VetPlan får din hund eller katt regelmessig tilsyn. Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hva inngår i VetPlan:

Utover den årlige vaksinasjonen med helsekontroll inngår en tannsjekk, en konsultasjon (15 min) og ubegrenset med resepter i VetPlan Basis, samt en generell blodprøve og urinprøve i VetPlan Pluss. Med VetPlan følger det også rabatter på ytterligere tjenester og fôr, men det viktigste av alt er at VetPlan gir deg trygghet gjennom nær, regelmessig kontakt med kyndig dyrehelsepersonell, og økt bevissthet rundt din hunds/katts helse.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.